SalgsBilleder taget af en hestekyndig fotograf


Hvis du skal sælge din hest, kan du forkorte salgsperioden og få en højere pris, hvis du har noget professionelt salgsmateriale.


Jeg har selv redet som barn, så jeg har et ben i begge lejre - jeg ved noget om heste og jeg ved noget om fotografering


I forbindelse med at en af mine døtre i dag er meget aktiv hestepige, tager jeg - bogstaveligt talt - tusindvis af fotos af heste og ryttere om året til både undervisning og stævner og tilbyder derfor to pakker med billeder og videomateriale til dig, der skal sælge en eller flere heste.

Fotopakke


Hvis du blot har brug for billeder, kan du nøjes med fotopakken, som indeholder følgende:

  • Stillestående portrætbilleder af hesten fra forskellige vinkler
  • Aktive fotos af dressur, spring etc. så man ser hesten i brug

Typisk får du her 8-10 rigtig flotte portrætfotos af hesten redigeret og klar til brug.

Videopakke


Du kan også vælge at supplere fotopakken med videooptagelser. Her filmer jeg så hesten både stillestående og aktivt i brug - eksempel spring - og det kan både være almindelige optagelser men også slowmotion-klip, så man let kan se teknik, bestilling og lign.


Når vi er færdige, redigerer jeg optagelserne sammen til en 2 minutters video inkl. grafik/præsentationstekst såsom data om hesten, så videoen bliver selvforklarende og svarer på alle de spørgsmål, de interesserede købere typisk har.


Eventuelt kan jeg levere speak hen over videoen, hvor der fortælles om hesten eller vi kan lave optagelser på dagen med en, der beskriver den.


Skal det være ekstra "premium" og professionelt, har jeg også en drone, så vi kan lave optagelser fra luften af eks. dressur, løvspring og lign.

Vil du vide mere ?


Hvis du gerne vil høre nærmere om de to pakker og eventuelt aftale et tidspunkt, så tag fat i mig ved at udfylde følgende skema, så følger jeg lynhurtigt op: