Fotograf, Kenneth WedMore Lund, Vejle - speciale i eventfotografering og portrætfotos
Før du booker tid med mig....

så lad mig fortælle lidt om mig selv først

Mit navn er Kenneth WedMore Lund og jeg har fotograferet professionelt siden 2001. Den feedback, jeg får fra mine kunder, er typisk at jeg er ualmindelig god til at fange en stemning i mine billeder og at jeg er let at arbejde sammen med fordi jeg er meget fleksibel.

Herunder kan du læse lidt mere baggrund om mig, hvordan jeg er endt op som fotograf (selvom jeg oprindeligt tog en helt anden uddannelse) og hvordan jeg arbejder!

Hvis du har hørt nok, kan du også bare booke tid her nu!

Som menneske er jeg nysgerrig og opmærksom, så jeg fanger ofte nogle af de billeder og situationer, som andre ikke når at bemærke. Derfor har mine billeder ofte en særlig stil og et unikt, farverigt udtryk.

Hvordan blev jeg fotograf?


Som de fleste professionelle fotografer, er jeg ikke gået den snorlige vej. Jeg startede, som mange, som hobbyfotograf allerede som teenager og har taget over 100.000 fotos alene de seneste 10 år. Uddannelsesmæssigt var jeg et smut omkring at uddanne mig til skolelærer tilbage i 1990erne men efter nogle år som primært idrætslærer, havde jeg mod på at prøve mine ambitioner af som selvstændig / freelancer.


Videoproduktion og livestreaming


Omkring 2010 tog jeg også fat på videoproduktion og har lavet mere end 1.000 videoer til YouTube og virksomheders hjemmesider. Det udviklede jeg yderligere ved at specialisere mig i livestreaming i 2017 og det skulle vise sig at være noget af et lykketræf, for under coronanedlukningerne i 2020 og 2021, eksploderede efterspørgslen på live streaming af eksempelvis konferencer fuldstændig.


Jeg er blevet booket af store, kendte brands som Microsoft, BMW og B&O men også store sportsbegivenheder (såsom storskærmsproduktion til samtlige danske kampe, da vores håndsboldslandshold vandt VM I HÅNDBOLD i 2019) og ja, selv Hendes Kongelige Højhed, Dronning Margrethe har stået foran mine linser.

Sådan arbejder jeg


Når du bestiller tid hos mig, går vi i dialog omkring dine ønsker og behov. Hvad skal fotograferes? Hvad vil du gerne ende op med? Hvordan vil du gerne fremstå på billederne og hvad skal du bruge dem til? Hvilken stil skal vi arbejde med? Osv.


På selve dagen har jeg alt det nødvendige udstyr med til opgaven. Nogle gange er det locationfotografering, hvor jeg kommer ud med et par kameraer om nakken og tager en masse billeder uden de store dikkedarer. Andre gange er det studiefotografering. Her medbringer jeg så studiebaggrund, lys/lamper, kameraudstyr osv.