Jeg er garant for stemningSBILLEDER


Som fotograf arbejder jeg med mange forskellige typer opgaver men primært bliver jeg booket til fotoopgaver, hvor det er virkelig vigtigt at indfange STEMNINGEN:

  1. Events, såsom konferencer, konfirmationer og sport/musik
  2. Portrætter, såsom familieportrætter, personalefotos til virksomheders hjemmesideDerfor arbejder jeg både i fotostudie (typisk portrætter) og on location (typisk events) men jeg har også et transportabelt fotostudie, som jeg tager med ud til eksempelvis virksomheder for at tage portrætfotos til sociale medier og lignende. Den ene dag er jeg på skovtur med en privat familie og tager fotos af ungerne, næste dag profilfotos for LEGO.

Mine "top 3" mest typiske opgaver

portrætfotografering vejle

Portrætfotograf

både privat og erhverv

80% af mine bookninger er portrætter. Det kan både være studieportrætter for virksomheder, der har brug for personalefotos til websites og sociale medier men det kan også være familieportrætter, såsom konfirmander, studenter og lignende.

Eventfotograf

Såsom konferencer

Mine kunder hyrer mig ind til at fotografere events, hvor det er vigtigt at fange stemningen mellem mennesker, såsom konferencer. Så kommer jeg ud til den pågældende event og tager fotos af eks. oplægsholdere, publikum osv.

Makkerskab

Mellem mennesker og vores dyr

Når jeg fotograferer dyr - hunde, ridesport osv. - så er det med fokus på at fange stemningen og følelserne af det makkerskab, der er mellem os og vores dyr, såsom rytter/hest eller rytter/træner.

"Stemningen er for mig det mest kostbare i et øjeblik. Hvis jeg skulle pege på én ting, der er anderledes ved netop mine billeder, så er det min sans for at "fastfryse" følelser med mit kamera. Det giver en særlig stemning og sikrer, at man får nogle fotos, som indkapsler minderne fra dagen."

Stemningsfotograf, Kenneth WedMore Lund

Gruppefotos


En fast del af mine opgaver er gruppefotos, hvor det er vigtigt at indfange "teamspirit" eller en bestemt stemning blandt deltagerne. Det kan både være til - som her - konferencedeltagere men det kan også være gæster til en event eller eksempelvis et familieportræt sammen med studenten for det er følelsen af nærvær, der skaber de bedste fotos.