Jeg tilbyder 2 typer fotografering af årets studenter i Vejle


Studiefotografering

Ønsker du de klassiske portrætter, så book en tid i mit fotostudie i Vejle. Her fotograferer jeg studenten og eventuelt gruppefotos med familie og venner, sådan at der er 3 forskellige typer billeder (3 forskellige setups/baggrunde): 1 ) studenten i fuld figur, 2 ) studenten i close up (fokus på overkrop og studenterhue) og 3 ) gruppebilleder med familien. Efterfølgende får I alle billederne udleveret digitalt."On location" fotografering

Har du brug for at jeg kommer ud og tager billederne hos jer, så er det også en mulighed. Det kan eksempelvis være på gymnasiet den dag, studenten får huen på eller translokation, studenterkørsel, reception / fest eller måske en fotosession ved Dyrehaven / Skyttehusets flotte natur. I dét tilfælde skal du blot kontakte mig på email eller telefon så vi kan aftale nærmere.

Et konkret eksempel på eventfotografering


Når jeg fotograferer events, såsom studenter, så følger jeg typisk med rundt på skolen. Følgende eksempel er fra da pædagogerne på Jelling Seminarium dimitterede og jeg var der med mine kameraer i det tidsrum hvor de gik ind til den afsluttende eksamen og forældre/venner tog imod imod dem, da de kom ud. Se billederne her.

Priseksempler på fotografering af studenter

Når huen kommer på

825 kr./timen

Når huen kommer på

825 kr./timen

Jeg kan følge jeres familie og studenten på den afgørende dag, hvor huen sættes på. Her får I typisk 40-50 digitale fotos fra hele forløbet.

Translokation & fest

825 kr./timen

Translokation & fest

825 kr./timen

Jeg følger jeres student fra ankomst til afslutning på translokation og tager både situationsbilleder, foto af diplomoverrækkelse og efterfølgende lykønskninger fra venner og familie. Kan også være reception eller studenterfest.

Studenterportrætter

Fast pris 1.450 kr.

Studenterportrætter

Fast pris 1.450 kr.

Studiefotografering af studenten og familie både som portrætfotos af studenten og gruppefotos. Både med og uden hue i 3 forskellige setups / baggrunde.