Firmaportrætfotos med stil og stemning


Hvis man sammenligner den her type portrætfotografering med personalefotos, så er der her tale om fotos med mere stemning, hvor personalefotos ofte er lidt mere neutrale og klassiske.


Når jeg fotograferer portrætter til erhvervsbrug, er det som oftest lidt mere "stylet" med tøj og makeup og så bruger jeg ofte også mere kreativ lyssætning med farvede baggrunde.


Denne type fotosession tager typisk 2-4 timer, afhængigt af hvor mange sæt tøj / baggrunde / stilarter du ønsker at have med og jeg kommer gerne ud til jer med studiebaggrunde, lys osv. for at tage billederne hos jer.


Kontakt mig gerne her for spørgsmål og bookning!

FIRMAPORTRÆTFOTOS MED STIL OG STEMNING

Case: Malene Oldenburg


Malene oldenburg er freight forwarder hos DB Schenker.

Hun ville gerne have nogle portrætfotos til at bruge på eksempelvis hendes LinkedIn-profil og efter at vi på forhånd havde talt om stil og stemning for billederne samt hvilket tøj, hun kunne tage med til vores portrætfotosession, mødtes vi på selve dagen i mit fotostudie.


Malene havde medbragt 4 forskellige kombinationer af tøj, neutral men dog markeret make-up og jeg havde udvalgt 4 baggrunde og lyssætninger, vi kunne kombinere til en stribe portrætbilleder med forskellig stemning.


Som baggrunde havde jeg udvalgt den klassiske hvide som udgangspunkt samt en dyb aubergine-lilla og en rødlig baggrund med struktur for at give billederne lidt dybde og "kant".

Eksempler på samme lys og samme tøj men forskellige baggrunde