Profilfotos til CV og jobansøgninger


Hvis du skal skifte job, er det vigtigt at du har et flot og retvisende profilfoto til dig CV. Læs her om hvordan jeg kan lave nogle virkelig flotte fotos af dig til dét brug.


Jeg har gennem en årrække specialiseret mig i portrætfotografering og kan derfor hjælpe dig med at få taget de helt rigtige billeder.


Hver torsdag i januar

Traditionelt set er januar og august de to måneder på året, hvor rigtig mange beslutter at søge nyt job og derfor kører jeg i de perioder typisk nogle fotodage, hvor man kan melde sig på og få fotograferingen til en lavere pris end normalt fordi det er mere effektivt når der er 5-10 bookninger af det samme i studiet lige efter hinanden.


BESTIL TID I KALENDEREN HER


Hvad får du ?

Hvis du booker en af de ledige tider til CV- og profilfotografering, får du følgende:

  • Ca. 30 minutter i studiet hvor vi tager 25-30 forskellige fotos. Vi kan typisk nå 3 "sceneskift", hvilket betyder at du kan have forskelligt tøj med (hvis du gerne vil have både nogle mere formelle og også nogle mere casual fotos at vælge mellem) men det kan også være forskellige posititioner (såsom nogle stående i fuld figur, nogle siddende beskåret med overkrop og ansigt og måske nogle "headshots" hvor man blot fokuserer på dit ansigt).
  • Når vi er færdige vælger du de 3 bedste fotos ud sammen med mig på en stor computerskærm, så du let kan pege de bedste fotos ud. Du kan evt. se eksempler på forskellige portrætfotos jeg har taget her.
  • Du forlader studiet og dagen efter redigerer jeg de 3 valgte fotos så de bliver rigtig flotte og sender dem til dig på email til frit brug.
  • Hvis du gerne vil have alle billederne (og altså flere end de 3) er det let at tilkøbe eventuel fri download af alle fotos efter aftale.


Hvad koster det ?

For fotografering, udvælgelse af billeder samt redigering og udlevering af de 3 bedste, betaler du 850 kr. inkl. alt. Der er 50% depositum ved bestilling og 50% restbeløb betales når du vil downloade dine billeder. Klik her for at bestille tid i kalenderen.

Hvilket tøj tager man på?


Jeg bliver næsten altid spurgt om, hvilket tøj man skal tage på, til denne type fotografering. Det har jeg skrevet et par tips til i artiklen om påklædning til profilfotos her.