Jeg tilbyder følgende

I kirken


Jeg kommer gerne ud i kirken og fotograferer konfirmationen. Nogle gange går forældrene sammen om at booke dette, så alle blot får billederne efterfølgende.

Gruppebilleder


Når selve den kirkelige handling er gennemført og gæsterne er på vej ud af kirken, kan jeg også samle alle konfirmanderne til et gruppefoto foran alteret i kirken.

Portrætfotos


Portrætfotografering af konfirmanden kan foregå på to måder - 1 ) enten i eller udenfor kirken eller 2 ) på et aftalt sted (hjemme hos jer, på feststedet, i mit studie osv.)

Reception / fest


Ofte bookes jeg også til at fotografere stemningsbilleder fra eks. den første del af konfirmationsfesten. Her tager jeg også gerne "minigruppefotos" såsom konfirmand + bedsteforældre osv.

Fotografering af konfirmand og konfirmation


Vil du gerne have taget nogle rigtig gode stemningsbilleder fra kirken og efterfølgende nogle portrætter af konfirmanden, så skal du nok så småt til at have bestilt tid.


Der er nemlig rigtig mange konfirmationer men fordelt på meget få datoer, hvor alle så har brug for fotografering og derfor er årets største flaskehals i forhold til fotografering: konfirmationerne.

Vil du vide mere ?


Så kontakt mig blot her så vi kan få en snak om jeres opgave !